вторник, 28 января 2014 г.

пиріг з варенням рецепт


Треба мати: 1 склянку варення без сиропу і кісточок, 1 склянку ядер грецьких горіхів, 1 склянку родзинок, 1 яйце.
Тісто для пирога використовуємо таке саме, що й для пиріжків-«ракушок» ( з попереднього рецепту).
Вмикаємо духовку, щоб розігрілася. Тісто ділимо на дві рівні частини. Розкачуємо товщиною трохи менше одного сантиметра. На середину коржа викладаємо 0,5 склянки варення. Розмазуємо варення смужкою вздовж коржа. Смужку з варення посипаємо 0,5 склян­ки горіхів і 0,5 склянки родзинок. Однією частиною тіста накриваємо начинку, другою половинкою накри­ваємо першу і защипуємо. Потім треба трохи притис­нути руками. Тупою частиною ножа намітити порції і викласти на деко. Змастити пиріг яйцем. Випікати 30-40 хв. за температури 180—190°С.
Готовий пиріг викласти на папір, трохи остудити й нарізати ножем на порції. Коли охолоне, викласти на блюдо. Только что вы просмотрели  пиріг з варенням рецепт приготовления. Смачного всім!Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий