суббота, 4 января 2014 г.

Консервуємо баклажани

Консервуємо салати з баклажанів
Щоб законсервувати салати з баклажанів треба  мати: 4 кг баклажанів, 0,5 л води, 0,5 кг цукру, 250 мл оцту, склянку олії 5 столових ложок солі, петрушка за смаком, 4-5 головок часнику. Щоб законсервувати салати з баклажанів необхідно: 
Баклажани помити, обсушити та розрізати вздовж на 4 частини, вкинути у киплячий маринад на 5 хв., вийняти і розкласти в чисті літрові банки. Притрусити посіченою зеленню петрушки і розрізаними зубчиками часнику. Потім залити маринадом, у якому варились баклажани. Прикрити кришками і стерилізувати 4- літрові банки 40-45 хв. Тільки що ви переглянули консервуємо баклажани рецепт: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий