Смажена крольчатина
Щоб приготувати смажену крольчатину треба мати: 4 кролячі ніжки,
3-4 цибулини, морквину, корінь селери, 2-3 зубці часнику, лавровий листочок, 2
десертні ложки оцту, 2 ложки смальцю, 150
г сала, борошно, цукор, сіль, 0,5 л пива. Для приготування смаженой крольчатини необхідно: На ніч покласти м’ясо в маринад з пива, оцту,
часнику, селери, лаврового листочка, солі. На другий день кролячі ніжки треба
вийняти, обсушити, обсмажити на салі.Окремо
на смальці підсмажити 2 цибулини.Коли м’ясо зарум’яниться, його треба облити
маринадом, обсипати борошном і цукром. Тушкувати під кришкою 15-20 хв.На гарнір можна приготувати моркву за власним
рецептом.
Тільки що ви переглянули крольчатина рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда
из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий