воскресенье, 5 января 2014 г.

крольчатина рецепт

Смажена крольчатина
Щоб приготувати смажену крольчатину треба  мати: 4 кролячі ніжки, 3-4 цибулини, морк­вину, корінь селери, 2-3 зубці часнику, лавровий листочок, 2 десертні ложки оцту, 2 ложки смальцю, 150 г сала, борош­но, цукор, сіль, 0,5 л пива. Для приготування смаженой крольчатини необхідно:  На ніч покласти м’ясо в маринад з пива, оцту, часнику, селери, лаврового листочка, солі. На другий день кролячі ніжки треба вийняти, обсу­шити, обсмажити на салі.Окремо на смальці підсма­жити 2 цибулини.Коли м’ясо зарум’яниться, його треба облити марина­дом, обсипати борошном і цукром. Тушкувати під криш­кою 15-20 хв.На гарнір можна приготувати моркву за власним рецептом.
Тільки що ви переглянули крольчатина рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий