понедельник, 27 января 2014 г.

Консервовані помідори


Можливо, не всі знають, але консервовані зелені помідори дуже корисні, особливо дітям. В них багато вітаміну Д.
Для маринаду треба мати: 3 літри води, 2 склянки цукру, 1,5 склянки оцту, 4-5 столових ложок солі.
У літрову банку, наповнену помідорами, потрібно покласти 3 зубки часнику, 2 горошини духмяного пер­цю, 2 столових ложки олії. Петрушку, кріп, цибулю кла­демо за смаком.Помиті й обсушені помідори розрізати на дві або чо­тири частини, цибулю нарізати кружальцями. У банку кладемо шарами зелень, помідори, цибулю, духмяний перець, часник, олію. Киплячим маринадом зали­ваємо помідори, прикриваємо кришками, сте­рилізуємо 15 хв. Закатуємо, перевертаємо банки до­гори дном, накриваємо простирадлом і витримуємо до повного охолодження.Консервовані  помідори готові.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий