понедельник, 27 января 2014 г.

Грибна солянка

Для приготування грибной солянки потрібно:
Із розрахунку на 10 півлітрових банок: по 1 кг свіжої білоголової капусти, помідорів, моркви, 0,5 кг ріпчастої цибулі, 2 кг відварених і відціджених грибів (маслюків, опеньків тощо), 300 г олії, лавровий лист, гіркий і духмяний перець, гвоздику. Гриби бажано брати маленькі, щоб не подрібнювати.
Нарізані соломкою цибулю та моркву потрібно па­серувати й перекласти в каструлю. Додати дрібно на- шинковану капусту і подрібнені помідори. Влити олію й тушкувати на малому вогні 25-30 хв. Потім додати відварені і відціджені гриби. Все разом тушкувати до готовності. Наприкінці покласти лавровий лист, гіркий
і    духмяний перець, гвоздику.Підготовлені гарячі банки наповнити грибною со­лянкою і закатати кришками. Накрити ковдрою і ви­тримати до повного охолодження.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий