воскресенье, 5 января 2014 г.

Судак запечений

Судак запечений з яблуками


Щоб приготувати судак запечений треба  мати: 800 г філе судака, 4 яблука, 1 лимон, 100 г білого сухого вина, 1 цибулину, 3 столові ложки олії, сіль, перець за смаком.  Для приготування судака запеченого необхідно:  Вичавити сік з лимона, а цедру подрібнити. Підго­товлене філе риби промити і обсушити серветкою, порізати на шматочки, полити лимонним соком, по­сипати подрібненою цедрою і залишити на 15 хвилин. Цибулю і яблука нарізати шматочками і обсмажити на олії. Зняти з вогню і влити вино. Дати настоятися 15 хвилин. Потім посолити, поперчити і викласти у зма­щену олією форму. Риба має бути зверху. Форму на­крити кришкою і запікати у духовці 40 хвилин.Тільки що ви переглянули судак запечений з яблуками рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:    блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий