Судак запечений з яблуками
Щоб приготувати судак
запечений треба мати: 800 г філе
судака, 4 яблука, 1 лимон, 100 г білого сухого вина, 1
цибулину, 3 столові ложки олії, сіль, перець за смаком. Для приготування судака запеченого необхідно: Вичавити сік з лимона, а цедру подрібнити.
Підготовлене філе риби промити і обсушити серветкою, порізати на шматочки,
полити лимонним соком, посипати подрібненою цедрою і залишити на 15 хвилин.
Цибулю і яблука нарізати шматочками і обсмажити на олії. Зняти з вогню і влити
вино. Дати настоятися 15 хвилин. Потім посолити, поперчити і викласти у змащену
олією форму. Риба має бути зверху. Форму накрити кришкою і запікати у духовці
40 хвилин.Тільки що ви переглянули судак запечений
з яблуками рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий