воскресенье, 5 января 2014 г.

качка гриби

Качка з грибами
Щоб приготувати качку з грибами треба  мати: качку або невелику гуску, 500 г сушених грибів або 1 кг свіжих, 2 цибулини, 100 г масла, 100 г соєвого соусу, сіль, перець, 2-3 яблука.  Для приготування качки з грибами необхідно:  Гриби відварити, вийняти з води, охолодити, подрібнити і обсмажити на маслі. Обсмажити цибулю і з'єднати з грибами. Качку або гуску варити у грибному бульйоні майже до готовності. Вийняти, остудити і густо змастити соєвим соусом. Всередину викласти грибний фарш, шматочки яблук і зашити або защіпнути отвір. Запікати в дуже гарячій духовці, аби не пригоріло, часто поливати жиром, що витопився.Перед подачею до столу качку пере­класти на блюдо, вийняти нитки і ще раз полити соєвим соусом та прикрасити зеленню. До такої качки з гри­бами та яблуками на гарнір смакуватиме картопляне пюре або гречана каша.
Тільки що ви переглянули качка гриби рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий