Качка з
грибами
Щоб приготувати качку з грибами треба мати: качку або невелику гуску, 500 г сушених грибів або 1 кг свіжих, 2 цибулини, 100 г масла, 100 г соєвого соусу, сіль, перець, 2-3 яблука. Для приготування качки з грибами необхідно: Гриби відварити, вийняти з води, охолодити, подрібнити і обсмажити на маслі. Обсмажити цибулю і з'єднати з грибами. Качку або гуску варити у грибному бульйоні майже до готовності. Вийняти, остудити і густо змастити соєвим соусом. Всередину викласти грибний фарш, шматочки яблук і зашити або защіпнути отвір. Запікати в дуже гарячій духовці, аби не пригоріло, часто поливати жиром, що витопився.Перед подачею до столу качку перекласти на блюдо, вийняти нитки і ще раз полити соєвим соусом та прикрасити зеленню. До такої качки з грибами та яблуками на гарнір смакуватиме картопляне пюре або гречана каша.
Щоб приготувати качку з грибами треба мати: качку або невелику гуску, 500 г сушених грибів або 1 кг свіжих, 2 цибулини, 100 г масла, 100 г соєвого соусу, сіль, перець, 2-3 яблука. Для приготування качки з грибами необхідно: Гриби відварити, вийняти з води, охолодити, подрібнити і обсмажити на маслі. Обсмажити цибулю і з'єднати з грибами. Качку або гуску варити у грибному бульйоні майже до готовності. Вийняти, остудити і густо змастити соєвим соусом. Всередину викласти грибний фарш, шматочки яблук і зашити або защіпнути отвір. Запікати в дуже гарячій духовці, аби не пригоріло, часто поливати жиром, що витопився.Перед подачею до столу качку перекласти на блюдо, вийняти нитки і ще раз полити соєвим соусом та прикрасити зеленню. До такої качки з грибами та яблуками на гарнір смакуватиме картопляне пюре або гречана каша.
Тільки що ви переглянули качка гриби рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий