Копчена курка(с рисом)
Щоб приготувати копчену курку треба мати: 2 копчених
курячих стегенця, склянку рису, банку консервованої кукурудзи, склянку родзинок,
шматочки маринованого гарбуза, мандарин, варену моркву, майонез, сіль, перець. Для приготування копченой курки необхідно: Заздалегідь відварити склянку рису і ретельно промити
окропом так, щоб рис був сухим. Змішати відварений
рис
із кукурудзою і заправити майонезом. Розкласти цю суміш на блюді рівним й
товстим шаром. У центрі блюда гіркою викласти нарізану тонкою соломкою копчену
курятину (2 невеликих стегенця цілком достатньо).
Тепер слід прикрасити салат попередньо
запареними родзинками, маринованим гарбузом, часточками мандарина та
шматочками вареної моркви. Прикрашайте так, як вам підказує фантазія. Зверху
полити майонезом. Подаючи до столу, салат можна не перемішувати. Розкладаючи
його на тарілки, набирайте його ложкою або спеціальною лопаткою від краю блюда
до середини, щоб захопити всі шари.Тільки що ви переглянули копчена курка рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из птицы Рецепти ще смачних салатів дивіться за наступними
посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий