воскресенье, 5 января 2014 г.

Копчена курка


Копчена курка(с рисом)
Щоб приготувати копчену курку треба  мати: 2 копчених курячих стегенця, склянку рису, банку консервованої кукурудзи, склянку родзи­нок, шматочки маринованого гарбуза, мандарин, варе­ну моркву, майонез, сіль, перець.  Для приготування копченой курки необхідно:  Заздалегідь відварити склянку рису і ретельно про­мити окропом так, щоб рис був сухим. Змішати відварений рис із кукурудзою і заправити майонезом. Розк­ласти цю суміш на блюді рівним й товстим шаром. У центрі блюда гіркою викласти нарізану тонкою солом­кою копчену курятину (2 невеликих стегенця цілком достатньо).
Тепер слід прикрасити салат попередньо запарени­ми родзинками, маринованим гарбузом, часточками мандарина та шматочками вареної моркви. Прикра­шайте так, як вам підказує фантазія. Зверху полити майонезом. Подаючи до столу, салат можна не пе­ремішувати. Розкладаючи його на тарілки, набирайте його ложкою або спеціальною лопаткою від краю блю­да до середини, щоб захопити всі шари.Тільки що ви переглянули копчена курка рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   Блюда из птицы  Рецепти ще смачних салатів дивіться за наступними посиланнями: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий