воскресенье, 5 января 2014 г.

Картопляний пиріг


 Щоб приготувати картопляний пиріг треба  мати: 800 г вареної картоплі, 0,5 склянки борошна, 0,5 склянки манної крупи, 1 яйце, дрібку тертого мускатного горіха, смажені овочі, сіль, перець.  Для приготування картопляного пирога необхідно:  Гарячу картоплю розім'яти або пропустити через м'ясорубку. Якщо картопля охолола, то її можна по­терти на тертушці. До картопляної маси вбити одне куряче яйце або краще два яєчних жовтки. Додати сіль, мускатний горіх, борошно та манку. Все ретельно вимішати. На змащену жиром та обсипану борошном форму рівномірно викласти половину картопляної ма­си. На неї викласти тушковані овочі - моркву, цвітну капусту, селеру тощо. Начинку накрити рештою кар­топляної маси. Поверхню вирівняти, змастити яйцем та жиром. Запікати в духовці ЗО хв.
У святковому варіанті овочеву начинку можна замінити м’ясною. М’ясну начинку готуємо так: відва­рене не до повної готовності м’ясо пропускаємо через м'ясорубку і заправляємо смаженою за смаком цибу­лею з сіллю і меленим перцем. При бажанні до м’яса можна додати розсипчасту гречану кашу.  
Тільки що ви переглянули картопляний пиріг рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий