воскресенье, 5 января 2014 г.

рецепт торт маковий


Щоб приготувати торт маковий треба  мати: 4 яйця, 1 склянку цукру; 1,5 склянки бо­рошна, 1 чайну ложечку амоніаку (порошок для конди­терських виробів), 100 мл молока, 1 чайну ложку меду, 50 г м'якого вершкового масла, 1 склянку маку тертого.  Для приготування торта макового необхідно:  Збити яйця і змішати їх з цукром. Додати мед, мас­ло та гаряче молоко. Каструльку з цією' сумішшю по­ставити на водяну баню і довести до повного розчи­нення цукру й меду, увесь час помішуючи.Потім додати до борошна трішки соди і всипати його у каструльку. Ретельно перемішати, вийняти з каструльки і замісити тісто. Розділити його на три частини. Кожну розкачати на корж і спекти.Коли коржі охолонуть, змастити їх кремом, який го­тують так. Збити 0,5 кг масла, 0,5 л води, 2 столові ложки цукру і трохи какао. Заварити суміш у каст­рульці і охолодити. Потім додати подрібнений арахіс і збити крем.Готовий торт має настоятися у холодильнику, щоб коржі просяклися кремом. Прикрасити його можна за власним вподобанням.Тільки що ви переглянули рецепт торт маковий: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий