Щоб приготувати торт маковий треба мати: 4 яйця, 1 склянку цукру; 1,5 склянки борошна, 1 чайну ложечку амоніаку
(порошок для кондитерських виробів), 100 мл молока, 1 чайну ложку меду, 50 г м'якого вершкового масла, 1 склянку маку тертого. Для приготування торта макового необхідно: Збити
яйця і змішати їх з цукром. Додати мед, масло та гаряче молоко. Каструльку з
цією' сумішшю поставити на водяну баню і довести до повного розчинення цукру
й меду, увесь час помішуючи.Потім додати до борошна трішки соди і всипати
його у каструльку. Ретельно перемішати, вийняти з каструльки і замісити тісто.
Розділити його на три частини. Кожну розкачати на корж і спекти.Коли коржі охолонуть, змастити їх кремом, який
готують так. Збити 0,5 кг масла, 0,5 л води, 2 столові ложки цукру і трохи
какао. Заварити суміш у каструльці і охолодити. Потім додати подрібнений
арахіс і збити крем.Готовий торт має настоятися у холодильнику, щоб коржі
просяклися кремом. Прикрасити його можна за власним
вподобанням.Тільки що ви переглянули рецепт торт маковий: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий