воскресенье, 26 января 2014 г.

Блюда із яловичини

Для приготування блюда із  яловичини    необхідно:
М’ясо нарізати тонкими скибочками й відбити. Замари­нувати з гірчицею, сіллю й перцем на 30-40 хвилин. Об­смажити окремо кожний шматочок до утворення скорин­ки. Цибулю нарізати кільцями, обсмажити у рослинній олії. Картоплю відварити до напівготовності, нарізати тонкими скибочками. Дно жаростійкого посуду змастити маслом, посипати панірувальними сухарями. Викласти на дно по­ловину м’яса, потім - половину цибулі, слідом укласти шар картоплі. Шари повторити. Хліб без скоринки розмочити в молоці й розтерти з яйцями. Покрити цією масою всю страву, збризкати розтопленим вершковим маслом. Запі­кати в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 60 хвилин.Для приготування блюда із  яловичини    необхідно:Яловичина (м’якоть) - 600 г, картопля - 500 г, цибуля - З шт, масло вершкове - 100 г, білий хліб - 3 скибочки, яй­ця - 2 шт, молоко -0,5 склянки, панірувальні сухарі 1 ст.л., гірчиця - 1 ст.л., рослинна олія - 4 ст.л., сіль, перець.Тільки що ви переглянули блюда із  яловичини    рецепт приготування:   Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий