Для приготування блюда із яловичини необхідно:
М’ясо нарізати тонкими скибочками й відбити.
Замаринувати з гірчицею, сіллю й перцем на 30-40 хвилин. Обсмажити окремо
кожний шматочок до утворення скоринки. Цибулю нарізати кільцями, обсмажити у
рослинній олії. Картоплю відварити до напівготовності, нарізати тонкими
скибочками. Дно жаростійкого посуду змастити маслом, посипати панірувальними
сухарями. Викласти на дно половину м’яса, потім - половину цибулі, слідом
укласти шар картоплі. Шари повторити. Хліб без скоринки розмочити в молоці й
розтерти з яйцями. Покрити цією масою всю страву, збризкати розтопленим
вершковим маслом. Запікати в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 60
хвилин.Для приготування блюда із яловичини необхідно:Яловичина
(м’якоть) - 600 г, картопля - 500 г, цибуля - З шт, масло вершкове - 100 г,
білий хліб - 3 скибочки, яйця - 2 шт, молоко -0,5
склянки, панірувальні сухарі 1 ст.л., гірчиця - 1 ст.л., рослинна олія - 4
ст.л., сіль, перець.Тільки що ви переглянули блюда із яловичини рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий