воскресенье, 26 января 2014 г.

блюда з картоплі

Для приготування блюда з картоплі необхідно:
Відварити картоплю й зробити густе пюре. Овочі наріза­ти і підсмажити на рослинній олії з додаванням спецій і приправ. Лист застелити фольгою, змастити вершковим маслом і викласти пюре у вигляді кола. Зверху викласти начинку й поставити запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.Посипати нарізаною зеленню.Для приготування блюда з картоплі необхідно:
Картопля - 500 г, цибуля, морква, болгарський черво­ний та жовтий перець - по 0,5 шт., рослинна олія - 2 ст.л., вершкове масло - 1 ч.л., спеції, зелень.Тільки що ви переглянули блюда з картоплі рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий