Для приготування блюда з картоплі необхідно:
Відварити
картоплю й зробити густе пюре. Овочі нарізати і підсмажити на рослинній олії з
додаванням спецій і приправ. Лист застелити фольгою, змастити вершковим маслом
і викласти пюре у вигляді кола. Зверху викласти начинку й поставити запікатися
в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.Посипати нарізаною зеленню.Для приготування блюда з картоплі необхідно:
Картопля - 500
г, цибуля, морква, болгарський червоний та жовтий перець - по 0,5 шт.,
рослинна олія - 2 ст.л., вершкове масло - 1 ч.л., спеції, зелень.Тільки що ви переглянули блюда
з картоплі рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий