Для приготування голубців з
тертої картоплі необхідно:Відокремити від капусти листки й покласти їх у
киплячу підсолену воду. Очищену картоплю потерти на дрібну тертку, віджати.
Заздалегідь запарену манку додаємо в картоплю. Дрібно порізати гриби,
обсмажити їх у рослинній олії. Разом із тертою цибулею з’єднуємо картоплю з манкою.
Посолити, поперчити й ретельно перемішати. Формуємо голубці й злегка обсмажуємо
на сковороді.Підсмажити цибулю з морквою, нарізаною кубиками,
додати сметану, трохи протушкувати соус. Викласти голубці у форму, залити
соусом, додати трохи води і поставити в духовку на 40 хв.Для приготування голубців з
тертої картоплі необхідно:Капуста - 1
качан, картопля - 500 г, манна крупа -склянка, сметана - 200 г, гриби - 300 г,
сіль, перець мелений чорний, цибуля - 4 шт.Тільки що ви переглянули голубці
з тертої картоплі рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий