воскресенье, 26 января 2014 г.

голубці з тертої картоплі

Для приготування голубців з тертої картоплі  необхідно:Відокремити від капусти листки й покласти їх у киплячу підсолену воду. Очищену картоплю потерти на дрібну тер­тку, віджати. Заздалегідь запарену манку додаємо в кар­топлю. Дрібно порізати гриби, обсмажити їх у рослинній олії. Разом із тертою цибулею з’єднуємо картоплю з ман­кою. Посолити, поперчити й ретельно перемішати. Фор­муємо голубці й злегка обсмажуємо на сковороді.Підсмажити цибулю з морквою, нарізаною кубиками, додати сметану, трохи протушкувати соус. Викласти голу­бці у форму, залити соусом, додати трохи води і постави­ти в духовку на 40 хв.Для приготування голубців з тертої картоплі  необхідно:Капуста - 1 качан, картопля - 500 г, манна крупа -склянка, сметана - 200 г, гриби - 300 г, сіль, перець ме­лений чорний, цибуля - 4 шт.Тільки що ви переглянули голубці з тертої картоплі  рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий