Треба
мати: 2 кг курятини, 200 г
сиру, 400 г майонезу, 800 г ріпчастої цибулі, шматочок (50 г) вершкового
масла. Аджику
кладемо за смаком.
Курячі стегенця
помити, обсушити, змастити аджикою і залишити на дві
години. На дно товстостінної каструлі, а ще краще - керамічної гусятниці
кладемо масло, розкладаємо стегенця, а на них шар ріпчастої цибулі, нарізаної
напівкільцями. Потім - шар тертого сиру. Використовуємо тільки половину порції
і заливаємо половиною майонезу. Далі знову викладаємо курятину і повторюємо
все ще раз. Закриваємо кришкою і ставимо у розігріту духовку на півтори години.
Подаємо з рисом
або з іншим гарніром, який вам до вподоби.Тільки що ви переглянули рецепт приготування курячі стегенця.Рецепты
приготовления Блюд из птицы смотрите еще по следующим ссылках Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий