вторник, 28 января 2014 г.

Курячі стегенця


Треба мати: 2 кг курятини, 200 г сиру, 400 г майоне­зу, 800 г ріпчастої цибулі, шматочок (50 г) вершкового масла. Аджику кладемо за смаком.
Курячі стегенця помити, обсушити, змастити ад­жикою і залишити на дві години. На дно товстостінної каструлі, а ще краще - керамічної гусятниці кладемо масло, розкладаємо стегенця, а на них шар ріпчастої цибулі, нарізаної напівкільцями. Потім - шар тертого сиру. Використовуємо тільки половину порції і зали­ваємо половиною майонезу. Далі знову викладаємо курятину і повторюємо все ще раз. Закриваємо кришкою і ставимо у розігріту духовку на півтори го­дини.
Подаємо з рисом або з іншим гарніром, який вам до вподоби.Тільки що ви переглянули рецепт приготування курячі стегенця.Рецепты приготовления Блюд из птицы смотрите еще по следующим ссылках  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий