Треба
мати: качку, кислі яблука.
0.5 кг дрібних шампіньйонів, спеції та сіль кладемо за смаком.
Підготовлену
качку натерти сіллю з перцем іззовні й зсередини. Потім нафарширувати
шматочками кислих ябиукта маленькими грибами. Черевце зашити. Качку обсмажити
на сковороді з жиром, а потім перекласти у гусятницю або рукав для запікання і
довести до готовності Бажано запекти в духовці невеликі яблука по кількості
гостей. Перед подаванням до столу вийняти нитку і нарізати або поламати на
порції. До кожної порції додати ложку яблок з грибами,а також одне ціле печене
яблучко. Тільки що ви переглянули рецепт приготування качка фарширована яблуками. Рецепти приготування cтрав з птиці дивіться ще за наступними
посиланнях Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий