вторник, 28 января 2014 г.

качка фарширована яблуками


Треба мати: качку, кислі яблука. 0.5 кг дрібних шампіньйонів, спеції та сіль кладемо за смаком.
Підготовлену качку натерти сіллю з перцем іззовні й зсередини. Потім нафарширувати шматочками кислих ябиукта маленькими грибами. Черевце зашити. Качку обсмажити на сковороді з жиром, а потім перекласти у гусятницю або рукав для запікання і довести до готов­ності Бажано запекти в духовці невеликі яблука по кількості гостей. Перед подаванням до столу вийняти нитку і нарізати або поламати на порції. До кожної порції додати ложку яблок з грибами,а також одне ціле печене яблучко.Тільки що ви переглянули рецепт приготування качка фарширована яблуками. Рецепти приготування cтрав з птиці дивіться ще за наступними посиланнях  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий