Будь-яка господиня вміє готувати картопляне пюре.
Але далеко не кожна вміє це робити правильно. У першу чергу це особлива
технологія , яка дозволяє створити повітряне , біле , ніжне диво.Щоб приготувати картопляне пюре треба картоплю розрізати на 2-4 частини і відварити у
воді з додаванням уксуса ( 1 ч. л. На 2 л води , щоб картопля не по темніла при варінні ) .
Клубні слід класти в кипящую воду порціями , щоб не припинялося кипіння .Варити картоплю 15 - 20 хв. Солити - за 5 хв до
зняття з вогню . Так в бульбах збережеться більше мінеральних солей. Після того
, як вода слита , накрити каструлю салфеткой і поставити її на
дуже маленький вогонь (на 2-3 хв) для того , щоб підсушити картоплю. Таким
чином , доведений до готовності картоплю , здатний увібрати в себе більше
молока і масла , а значить , буде ще смачніше.Щоб приготувати картопляне пюре треба розім'яти картоплю. У гаряче пюре додати вершкове
масло.Перемішати , збити , добавить молоко. обовязково гаряче : від холодного пюре буде сірого кольору.Збивати не менше 5 хв . В кінці можна добавить
збитий білок - від цього пюре буде ще краще.Тільки що ви переглянули картопляне пюре рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Вторые блюда
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий