четверг, 16 января 2014 г.

картопляне пюре рецепт

Будь-яка господиня вміє готувати картопляне пюре. Але далеко не кожна вміє це робити правильно. У першу чергу це особлива технологія , яка дозволяє створити повітряне , біле , ніжне диво.Щоб приготувати картопляне пюре треба картоплю розрізати на 2-4 частини і відварити у воді з додаванням уксуса ( 1 ч. л. На 2 л води , щоб картопля не по темніла при варінні ) . Клубні слід класти в кипящую воду порціями , щоб не припинялося  кипіння .Варити картоплю 15 - 20 хв. Солити - за 5 хв до зняття з вогню . Так в бульбах збережеться більше мінеральних солей. Після того , як вода слита , накрити каструлю салфеткой і поставити її на дуже маленький вогонь (на 2-3 хв) для того , щоб підсушити картоплю. Таким чином , доведений до готовності картоплю , здатний увібрати в себе більше молока і масла , а значить , буде ще смачніше.Щоб приготувати картопляне пюре треба розім'яти картоплю. У гаряче пюре додати вершкове масло.Перемішати , збити , добавить молоко. обовязково гаряче : від холодного пюре буде сірого кольору.Збивати не менше 5 хв . В кінці можна добавить збитий білок - від цього пюре буде ще краще.Тільки що ви переглянули картопляне пюре рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий