четверг, 16 января 2014 г.

рецепт приготування борщу

 Для приготування борщу с тыквой необхідно:  Нарізаний соломкою буряк тушкують у невеликій кіль­кості води з додаванням оцту і олії. Нашинковану ріпчас­ту цибулю пасерують до напівготовності, додають помі­дори і продовжують пасерувати до повної готовності. Потім змішують з буряком і тушкують до готовності. У киплячу воду кладуть нарізану брусочками картоплю й тушковані овочі. За 5-10 хвилин до закінчення приготу­вання у борщ додають нарізаний брусочками гарбуз, сіль і спеції. Подають із сметаною.Для приготування борщу с тыквой необхідно:  На 200 г гарбуза - 300 г картоплі, 300 г буряка, 200 г ріпчастої цибулі, 120 г помідорів, 20 г петрушки, 40 г олії, 36 г 3%-ного оцту і 40 г сметани.Тільки що ви переглянули рецепт приготування борщу: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   страви із гарбуза  

Комментариев нет:

Отправить комментарий