Для приготування борщу с тыквой необхідно: Нарізаний соломкою буряк тушкують у невеликій
кількості води з додаванням оцту і олії. Нашинковану ріпчасту цибулю
пасерують до напівготовності, додають помідори і продовжують пасерувати до
повної готовності. Потім змішують з буряком і тушкують до готовності. У киплячу
воду кладуть нарізану брусочками картоплю й тушковані овочі. За 5-10 хвилин до
закінчення приготування у борщ додають нарізаний брусочками гарбуз, сіль і
спеції. Подають із сметаною.Для приготування борщу с тыквой необхідно: На 200 г гарбуза - 300 г картоплі, 300 г буряка, 200 г ріпчастої
цибулі, 120 г помідорів, 20 г петрушки, 40 г олії, 36 г 3%-ного оцту і 40 г
сметани.Тільки що ви переглянули рецепт
приготування борщу: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий