Цінність скумбрії в
змісті поліненасичених жирних кислот Омега 3 , вітаміну А , Д , В, С , РР ,
кальцію , калію , магнію , селену , фосфору , фтору , натрію , йоду , заліза.Щоб засолити скумбрію необхідно:
1 л води , 4 ст. л . солі , 2 ст. л цукру , 2 ст. л . 9 % оцту , 3 шт. лаврового листа , 3 горошини чорного перцю , 2 горошини запашного перцю.
1 л води , 4 ст. л . солі , 2 ст. л цукру , 2 ст. л . 9 % оцту , 3 шт. лаврового листа , 3 горошини чорного перцю , 2 горошини запашного перцю.
Хочу поділитися з вами своїм сімейним
рецептом засолювання скумбрії. Скумбрія за цим рецептом виходить дуже
смачна.Щоб засолити скумбрію необхідно: свіжоморожену скумбрію помить під проточною водою. У літр води додать
всі інгредієнти. Ставимо кип'ятити. Через пару хвилин отставляем . У остиглий
марінад
додаємо оцет.
Нарізаємо скумбрію і кладемо в скляну банку ,
заливаємо маринадом. Залишаємо на добу при кімнатній температурі . Перед тим як
прибрати в холодильник , обов'язково попробуйте. Якщо здається
малосольна
, нехай маринується ще .Тільки що ви переглянули як засолити скумбрію рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: блюда с рыбы и морепродуктов
Комментариев нет:
Отправить комментарий