четверг, 16 января 2014 г.

як засолити скумбрію

Цінність скумбрії в змісті поліненасичених жирних кислот Омега 3 , вітаміну А , Д , В, С , РР , кальцію , калію , магнію , селену , фосфору , фтору , натрію , йоду , заліза.Щоб засолити скумбрію необхідно: 
 1 л води , 4 ст. л . солі , 2 ст. л цукру , 2 ст. л . 9 % оцту , 3 шт. лаврового листа , 3 горошини чорного перцю , 2 горошини запашного перцю.
Хочу поділитися з вами своїм сімейним рецептом засолювання скумбрії. Скумбрія за цим рецептом виходить дуже смачна.Щоб засолити скумбрію необхідно: свіжоморожену скумбрію помить під проточною водою. У літр води додать всі інгредієнти. Ставимо кип'ятити. Через пару хвилин отставляем . У остиглий марінад додаємо оцет. Нарізаємо скумбрію і кладемо в скляну банку , заливаємо маринадом. Залишаємо на добу при кімнатній температурі . Перед тим як прибрати в холодильник , обов'язково попробуйте. Якщо здається малосольна , нехай маринується ще .Тільки що ви переглянули як засолити скумбрію рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   блюда с рыбы и морепродуктов

Комментариев нет:

Отправить комментарий