понедельник, 27 января 2014 г.

перець фарширований рисом

Для приготування перця фаршированого рисом
Треба мати: 1 кг солодкого болгарського перцю, 200 г рису, 500-600 г моркви, 200 г цибулі, 200 г пастернаку, невелику головку часнику (6-7 зубків), сіль, перець, пучечок кропу та петрушки, склянку томатного соусу
Моркву, пастернак, зелень миємо і шинкуємо, пасе­руємо на олії. Часник і цибулю додаємо подрібненими. А тим часом у підсоленій воді варимо рис. Відкидаємо його на друшляк. Потім з'єднуємо овочі з рисом, вимішуємо, солимо, перчимо за смаком і начиняємо підготовлені перці."Кришечки" з перців треба зрізати і чайною ложеч­кою вийняти перетинки та насіння. Залити перці фаршировані рисом окро­пом і витримати до охолодження. Воду зцідити. Потім нафарширувати їх начинкою. У кожний плід можна по­класти 1-2 сливи-угорки без кісточок. Викласти перці у широку невисоку каструлю, залити овочевим бульйо­ном і на помірному вогні тушкувати ЗО хв., або виклас­ти перці на деко, залити томатним соусом, розведе­ним водою, і запікати 20-30 хв.Такі перці фаршировані рисом можна заготовляти й на зиму. їх треба викласти у стерильні банки, залити овочевим бульйо­ном і пастеризувати, прикривши кришками, 20 хв.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий