понедельник, 27 января 2014 г.

как правильно приготовить квашену капусту

Щоб правильно приготовить квашену капусту
Треба мати: капусту, бажано сорту Харківська. Моркву, буряк, сіль кладуть за смаком. Якщо ви хоче­те отримати не рожеву, а білу капусту, буряк не кладіть!
Трилітрову банку наповнюємо нашинкованою ка­пустою та морквою. Пропорція довільна. А потім зали­ваємо розсолом, приготованим із розрахунку: на 1 літр колодязної води або з бювету треба додати по одній столовій ложці солі та цукру.Банку ставлять у каструлю (тому що від бродіння рідина може переливатися через край), горловину банки прикривають серветкою і витримують за кімнат­ної температури 3-4 дні.Для покращення смаку квашеной капусти масу треба щодня протикати виделкою аж до дна. Потім віджати, запра­вити цибулею та духмяною олією й квашеную капусту можна подавати до столу.
Рецепты приготовления смотрите еще по следующим ссылках  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий