Морква запечена з грибами
Щоб приготувати моркву запечену з грибами треба мати: 400 г моркви, 3
яєчних жовтки, 0,5 склянки панірувальних сухарів, склянку маринованих грибів, 1
столову ложку оливкової олії, а якщо немає, то "Олейни”, ложку жиру, 0,5
склянки сметани, сіль, зелень петрушки за смаком.Для приготування моркви запеченой з грибами необхідно: Моркву тремо на дрібну тертушку, віджимаємо сік,
додаємо яєчні жовтки, панірувальні сухарі, сіль і вимішуємо. Мариновані гриби
дрібно нарізуємо і обсмажуємо, після чого додаємо їх до моркви. Змішуємо,
перекладаємо у форму і запікаємо у духовці 20-25 хвилин. Готову моркву
нарізуємо на шматки. Кожну порцію поливаємо ложкою сметани і прикрашаємо
зеленню петрушки.
Тільки що ви переглянули морква запечена рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий