воскресенье, 5 января 2014 г.

Морква запечена

Морква запечена з грибами
Щоб приготувати моркву запечену з грибами треба  мати: 400 г моркви, 3 яєчних жовтки, 0,5 склянки панірувальних сухарів, склянку маринованих грибів, 1 столову ложку оливкової олії, а якщо немає, то "Олейни”, ложку жиру, 0,5 склянки сметани, сіль, зелень петрушки за смаком.Для приготування моркви запеченой з грибами необхідно:  Моркву тремо на дрібну тертушку, віджимаємо сік, додаємо яєчні жовтки, панірувальні сухарі, сіль і вимішуємо. Мариновані гриби дрібно нарізуємо і обсмажуємо, після чого додаємо їх до моркви. Змішуємо, перекладаємо у форму і запікаємо у духовці 20-25 хвилин. Готову моркву нарізуємо на шматки. Кожну порцію поливаємо ложкою сметани і при­крашаємо зеленню петрушки.
Тільки що ви переглянули морква запечена рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий