Для приготування тушкованой капусти необхідно:
Цибулю порізати напівкільцями, пасерувати на рослинній олії до прозорості. Додати цукор, родзинки і мускатний горіх, перемішати. Капусту тонко нашаткувати, полити оцтом і пом’яти руками, додати капусту до цибулі, перемішати. Одне яблуко обчистити й нарізати кубиками, з’єднати з капустою. Тушкувати під кришкою 15-20 хв. Якщо капуста дала мало соку, додайте трохи води або бульйону.
Друге яблуко обчистити, нарізати кубиками й
додати в сковороду, коли перше яблучко вже майже розчинилося в капусті.
Перемішати й подавати.Для приготування тушкованой капусти необхідно:
Капуста -
середній качан, яблука - 2 шт., родзинки -0,5 склянки, цибуля - 2 шт., цукор -
1 ст.л., мускатний горіх мелений - 1 ч.л., оцет яблучний - 4 ст.л., томатна
паста - 1 ст.л., рослинна олія.
Тільки що ви переглянули тушкована капуста рецепт
Комментариев нет:
Отправить комментарий