воскресенье, 26 января 2014 г.

тушкована капуста рецепт


Для приготування тушкованой капусти необхідно:
Цибулю порізати напівкільцями, пасерувати на 
рослин­ній олії до прозорості. Додати цукор, родзинки і мускатний горіх, перемішати. Капусту тонко нашаткувати, полити оц­том і пом’яти руками, додати капусту до цибулі, переміша­ти. Одне яблуко обчистити й нарізати кубиками, з’єднати з капустою. Тушкувати під кришкою 15-20 хв. Якщо капуста дала мало соку, додайте трохи води або бульйону.
Друге яблуко обчистити, нарізати кубиками й додати в сковороду, коли перше яблучко вже майже розчинилося в капусті. Перемішати й подавати.Для приготування тушкованой капусти необхідно:
Капуста - середній качан, яблука - 2 шт., родзинки -0,5 склянки, цибуля - 2 шт., цукор - 1 ст.л., мускатний горіх мелений - 1 ч.л., оцет яблучний - 4 ст.л., томатна паста - 1 ст.л., рослинна олія.
Тільки що ви переглянули тушкована капуста рецепт

приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий