Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
салат слойоний
Для приготування салата слойоного необхідно:Широку тарілку змастити майонезом. На тертушці з
великими отворами натерти варену картоплю і рівномірно розсипати на тарілку або
ще краще терти над нею. Картоплю присолити і змастити майонезом. Другий шар
салату — потертий червоний варений буряк, змащений майонезом. Третій шар —
дрібно посічені або пропущені через м’ясорубку горіхи. їх також треба змастити
майонезом. На горіхи натерти варену моркву. П'ятий шар — дрібно посічена
цибуля, змащена майонезом. Шостий шар — потертий твердий сир, змащений
майонезом. Сьомий шар — подрібнені жовтки чотирьох варених яєць. Останній шар —
яєчний білок. Салат бажано прикрасити зеленню.
Тільки що ви переглянули салат слойоний рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий