Для приготування паштета з
горіхами необхідно:
500 г філе
курки 100 г ядер волоських горіхів 100 г моркви 150 г ріпчастої цибулі 3
зубчики часнику 100 г вершкового масла 30 мл рослинного масла Креветки варені ,
червоний солодкий перець , зелень петрушки і картопляні
чіпси для прикраси Мелений мускатний горіх ,
мелений чорний перець і сіль за смаком. Для приготування паштета з
горіхами необхідно: Куряче
філе відварити разом з морквою , цибулею ( 100 г) і часником , після чого
розтерти разом з овощами , бульйоном і волоськими горіхами до утворення пюре.Всипати
мускатний горіх , посолити , поперчити , ввести розм'якшене вершкове масло ,
додати спасерувати в рослинній олії нашатковану цибулю ( 50 г).Все
ще раз подрібнити за допомогою блендера й видержати в холодильнику до
застигання.
Готовий
паштет подати на стіл з чіпсами , прикрасивши нарізаним соломкою солодкий перець ,
креветками і петрушкою.
Тільки що ви переглянули паштет з
горіхами рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: Блюда из
птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий