четверг, 23 января 2014 г.

Паштет з горіхами

  Для приготування паштета  з горіхами  необхідно:
 500 г філе курки 100 г ядер волоських горіхів 100 г моркви 150 г ріпчастої цибулі 3 зубчики часнику 100 г вершкового масла 30 мл рослинного масла Креветки варені , червоний солодкий перець , зелень петрушки і картопляні чіпси для прикраси Мелений мускатний горіх , мелений чорний перець і сіль за смаком.   Для приготування паштета  з горіхами необхідно: Куряче філе відварити разом з морквою , цибулею ( 100 г) і часником , після чого розтерти разом з овощами , бульйоном і волоськими горіхами до утворення пюре.Всипати мускатний горіх , посолити , поперчити , ввести розм'якшене вершкове масло , додати спасерувати в рослинній олії нашатковану цибулю ( 50 г).Все ще раз подрібнити за допомогою блендера й видержати в холодильнику до застигання.
Готовий паштет подати на стіл з чіпсами , прикрасивши нарізаним соломкою солодкий перець , креветками і петрушкою.
Тільки що ви переглянули паштет  з горіхами рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий