Як запекти гарбуз з яйцями. Гарбуз нарізують брусочками, пасерують на малому
вогні, протирають, змішують з сирими яйцями. Підготовлену масу викладають на
сковорідку, змащують жиром і запікають. Перед споживанням поливають вершковим
маслом і посипають подрібненою зеленню.Щоб запекти гарбуз необхідно: На 1 кг гарбуза
- 3-5 яєць, 50 г масла або маргарину. 5 г
зелені.Тільки що ви переглянули як запекти гарбуз рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий