пятница, 3 января 2014 г.

крокети із рису

Крокети із рису і твердого сиру

Щоб приготувати крокети із рису, треба мати: 300 г рису; ЗО г будь-якого твердого сиру, 2-3 столові ложки (80 г) жиру, 2 яйця, 50 г цибулі, 1 ложку з верхом подрібненої зелені кропу, 50 г панірувальних сухарів.Щоб приготувати крокети із рису необхідно:Рис відварити у підсоленій воді, а якщо є можливість, то у м'ясному бульйоні. Рис повинен бути м'яким, густим, а вода зовсім википіти на малому вогні (треба стежити, щоб рис не підгорів). Готовий рис треба перекласти в миску і охолодити. Додати підсмажену цибулю, тертий сир, подрібнену зелень, сіль, перець за смаком, вбити яйця і все ретельно переміша­ти.Вологими руками сформувати крокети у вигляді кульок або медальйонів однакового розміру, обкачати у панірувальних сухарях і обсмажити в киплячій олії до золотистого ко­льору. Виймати на сито або кухонний рушник, щоб жир стік. Крокети подають як гарнір до будь-яких страв, наприклад, до котлет або тюфтельок.
Тільки що ви переглянули рецепт приготування крокети із твердого рису.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из круп, и макаронных изделий  

Комментариев нет:

Отправить комментарий