Крокети із рису і твердого сиру
Щоб приготувати крокети із рису,
треба мати: 300 г рису; ЗО г будь-якого
твердого сиру, 2-3 столові ложки (80 г) жиру, 2 яйця, 50 г цибулі, 1 ложку з
верхом подрібненої зелені кропу, 50 г панірувальних сухарів.Щоб приготувати крокети із рису необхідно:Рис відварити у підсоленій воді, а якщо є
можливість, то у м'ясному бульйоні. Рис повинен бути м'яким, густим, а вода зовсім
википіти на малому вогні (треба стежити, щоб рис не підгорів).
Готовий рис треба перекласти в миску і охолодити. Додати підсмажену цибулю,
тертий сир, подрібнену зелень, сіль, перець за смаком, вбити яйця і все
ретельно перемішати.Вологими руками сформувати крокети у вигляді
кульок або медальйонів однакового розміру, обкачати у панірувальних сухарях і
обсмажити в киплячій олії до золотистого кольору. Виймати на сито або кухонний
рушник, щоб жир стік. Крокети подають як гарнір до будь-яких страв, наприклад,
до котлет або тюфтельок.
Тільки що ви переглянули рецепт приготування крокети із твердого рису.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из круп, и макаронных изделий
Комментариев нет:
Отправить комментарий