Для приготування гарбузника необхідно: У гарбуза середнього розміру зрізують верхівку
ложкою витягують насіння, добре вичищають стінки гарбу- зяний
горщик заповнюють начинкою, прикріплюють сірниками зрізану кришку і ставлять у
велику каструлю. Гарбузник тушкують протягом години.
Начинка:
1. Посічена
яловичина або подрібнені варені яйця, цибуля, підсмажені на вершковому маслі,
заправлені сметаною, зеленню петрушки, кропу і чорного перцю. До м’ясної
начинки можна додати гречану кашу з нарізаними яйцями.
2. Відварена до
напівготовності каша (пшенична, пшоняна, кукурудзяна, рисова).
3. Відварений рис з
яблуками.
4. Підсмажена з
помідорами і цибулею морква, посилана зеленню.
Тільки що ви переглянули гарбузник рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Комментариев нет:
Отправить комментарий