четверг, 16 января 2014 г.

Гарбузник



 Для приготування  гарбузника необхідно:  У гарбуза середнього розміру зрізують верхівку лож­кою витягують насіння, добре вичищають стінки гарбу- зяний горщик заповнюють начинкою, прикріплюють сір­никами зрізану кришку і ставлять у велику каструлю. Гарбузник тушкують протягом години.
Начинка:
1.    Посічена яловичина або подрібнені варені яйця, ци­буля, підсмажені на вершковому маслі, заправлені сме­таною, зеленню петрушки, кропу і чорного перцю. До м’ясної начинки можна додати гречану кашу з нарізани­ми яйцями.
2. Відварена до напівготовності каша (пшенична, пшоняна, кукурудзяна, рисова).
3.    Відварений рис з яблуками.
4.    Підсмажена з помідорами і цибулею морква, поси­лана зеленню.
Тільки що ви переглянули гарбузник рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   страви із гарбуза  

Комментариев нет:

Отправить комментарий