воскресенье, 19 января 2014 г.

Суп із квашеної капусти

Щоб зробити суп із квашеної капусти необхідно:  Заздалегідь варимо бульйон із риб'ячої голо­ви, шкірки, кісточок, плавничків тощо. Готуючи бульйон обов’язково додаємо корінь петрушки та селери, кілька горошинок чорного перцю і лавровий листочок. Коли бульйон буде гото­вим, його треба процідити крізь ситечко чи марлю. У відціджений бульйон додаємо смаже­ну з цибулею капусту. (Підсмажити на олії дві цибулини. До неї додати три склянки добре віджатої кислої капусти та ложку борошна). Ко­ли суп закипить, додаємо приблизно 1 кг філе з риби, нарізаної порційними шматочками і підсмаженої на олії. Бажано, щоб із смаженої риби стік жир, у якому вона смажилася. Для цього рибу треба викласти на сито або папір. Смажену рибу перекладаємо у киплячий суп і доводимо його до готовності.Перед подаванням до столу у кожну тарілку бажано додати трохи тертого твердого сиру, ме­леного чорного перцю, свіжу зелень кропу та петрушки, сіль за смаком.Тільки що ви переглянули суп із квашеної капусти рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий