Щоб зробити суп із квашеної капусти необхідно: Заздалегідь варимо бульйон із риб'ячої голови,
шкірки, кісточок, плавничків тощо. Готуючи бульйон обов’язково додаємо корінь
петрушки та селери, кілька горошинок чорного перцю і лавровий листочок. Коли
бульйон буде готовим, його треба процідити крізь ситечко чи марлю. У
відціджений бульйон додаємо смажену з цибулею капусту. (Підсмажити на олії дві
цибулини. До неї додати три склянки добре віджатої кислої капусти та ложку
борошна). Коли суп закипить, додаємо приблизно 1 кг філе з риби, нарізаної
порційними шматочками і підсмаженої на олії. Бажано, щоб із смаженої риби стік
жир, у якому вона смажилася. Для цього рибу треба викласти на сито або папір.
Смажену рибу перекладаємо у киплячий суп і доводимо його до готовності.Перед подаванням до столу у кожну тарілку бажано
додати трохи тертого твердого сиру, меленого чорного перцю, свіжу зелень кропу
та петрушки, сіль за смаком.Тільки що ви переглянули суп із квашеної капусти рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
первые блюда
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Поиск по этому блогу
Подписаться на:
Комментарии к сообщению (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий