воскресенье, 26 января 2014 г.

Яєчня у помідорі



Для приготування яєчні у помідорі
Треба мати: 4 великих міцних помідори, 4 яйця, 100 г сиру, зелень, сіль і перець кладемо за смаком.
Помідори миємо, зрізуємо верхівку і чайною ложеч­кою акуратно вибираємо м'якоть. Її використовуємо для інших страв, наприклад, для борщу. У кожний помідор за смаком додаємо сіль та перець, потім вбиваємо яйце, зверху знову злегка солимо й перчимо. Викладаємо на сковороду без ручки і запікаємо у гарячій духовці 20 хв.
Сир тремо на тертушці з дрібними отворами, вий­маємо помідори з духовки, посипаємо сиром і запі­каємо ще 5 хв., щоб сир оплавився. Перед подаванням яєчні у помідорі до столу страву посипаємо подрібненою зеленню кро­пу та петрушки.
Тільки що ви переглянули :Рецепт приготування яєчня у помідорі. Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:Вторые блюда 

Комментариев нет:

Отправить комментарий