Треба
мати: 4 великих міцних
помідори, 4 яйця, 100 г сиру, зелень, сіль і перець кладемо за смаком.
Помідори миємо, зрізуємо верхівку і чайною ложечкою акуратно вибираємо м'якоть. Її використовуємо для інших страв, наприклад, для
борщу. У кожний помідор за смаком додаємо сіль та перець, потім вбиваємо яйце,
зверху знову злегка солимо й перчимо. Викладаємо на сковороду без ручки і
запікаємо у гарячій духовці 20 хв.
Сир тремо на тертушці з дрібними отворами, виймаємо
помідори з духовки, посипаємо сиром і запікаємо ще 5 хв., щоб сир оплавився.
Перед подаванням яєчні у помідорі до столу страву посипаємо подрібненою зеленню кропу та
петрушки.
Тільки що ви переглянули :Рецепт приготування яєчня у помідорі. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:Вторые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий