воскресенье, 26 января 2014 г.

паштет з курячої печінки


Треба мати
: 500 г курячої печінки (якщо немає ку­рячої, використовуємо будь-яку іншу), 2 яйця, 100 г вершків (замість них можна взяти молоко), 2-3 ріпчастих цибулини (150 г), 150 г моркви, 3-5 столо­вих ложок борошна, сіль, перець кладемо за смаком.
Курячу печінку, моркву та цибулю пропускаємо через м'ясорубку. В окремому посуді збиваємо з сіллю та перцем яйця. Виливаємо їх у печінковий фарш. До­даємо борошно, ретельно вимішуємо. Маса має бути рідкувата, як на оладки.Беремо будь-яку форму, об'ємом 2 л. Змащуємо форму олією або маслом. Виливаємо суміш у форму і випікаємо у гарячій духовці за температури 180°С 40-45 хв. Готовність паштету перевіряємо зубочист­кою. Якщо проткнули паштет і зубочистка суха - стра­ва готова.Готовий паштет з курячої печінки треба охолодити й нарізати порцій­ними шматочками. Подавати теплим або холодним. На гарнір смакуватиме картопляне пюре або гречана каша.Тільки що ви переглянули :Паштет з курячої печінки.Рецепти приготування  паштетів дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий