Треба мати: 500 г курячої печінки (якщо немає курячої, використовуємо будь-яку іншу), 2 яйця, 100 г вершків (замість них можна взяти молоко), 2-3 ріпчастих цибулини (150 г), 150 г моркви, 3-5 столових ложок борошна, сіль, перець кладемо за смаком.
Курячу печінку, моркву та цибулю пропускаємо через
м'ясорубку. В окремому посуді збиваємо з сіллю та перцем яйця. Виливаємо їх у
печінковий фарш. Додаємо борошно, ретельно вимішуємо. Маса має бути рідкувата,
як на оладки.Беремо будь-яку форму, об'ємом 2 л. Змащуємо
форму олією або маслом. Виливаємо суміш у форму і випікаємо у гарячій духовці
за температури 180°С 40-45 хв. Готовність паштету перевіряємо зубочисткою.
Якщо проткнули паштет і зубочистка суха - страва готова.Готовий паштет з курячої печінки треба охолодити й нарізати порційними
шматочками. Подавати теплим або холодним. На гарнір смакуватиме картопляне пюре
або гречана каша.Тільки що ви переглянули :Паштет з курячої
печінки.Рецепти приготування паштетів дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий