воскресенье, 26 января 2014 г.

відбивна зі свинини

Для приготування відбивной зі свинини
Треба мати: 4 товстих відбивних зі свинини без кісток, 1 склянку вишневого або апельсинового соку, 1/3 склянки соєвого соусу з низьким вмістом солі, 1/4 склянки оливкової або рафінованої олії, 2 чайних ло­жечки подрібненого свіжого розмарину (якщо його не­має, можна замінити м’ятою), нарізану зелену або ріпчасту цибулю.
Змішуємо сік, соєвий соус, розмарин, олію у вели­кому герметичному судку. Кладемо у судок відбивні зі свинини, щільно закриваємо і ставимо у холодильник на ніч, або на 8 год., щоб м'ясо замаринувалося. Розігріваємо гриль на середньому вогні і злегка змащуємо решітку олією. Якщо спеціального гриля не­має, готуйте у звичайній духовці на решітці. Не за­будьте підставити посуд, бо із м’яса капатиме сік. Смажте м'ясо 15 хв. з кожного боку. На гарнір до від­бивних зі свинини приготуйте рис басматі. Якщо басматі немає, від­варіть звичайний, додайте до води трохи оцту, тоді він стане білосніжним. Поставте на стіл вершкове масло.
Тільки що ви переглянули :  Рецепти приготування  відбивна зі свинини. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий