Для приготування відбивной зі свинини
Треба
мати: 4 товстих відбивних зі
свинини без кісток, 1 склянку вишневого або апельсинового соку, 1/3 склянки
соєвого соусу з низьким вмістом солі, 1/4 склянки оливкової або рафінованої
олії, 2 чайних ложечки подрібненого свіжого розмарину (якщо його немає, можна
замінити м’ятою), нарізану зелену або ріпчасту цибулю.
Змішуємо сік, соєвий соус, розмарин, олію у великому
герметичному судку. Кладемо у судок відбивні зі свинини, щільно закриваємо і ставимо у
холодильник на ніч, або на 8 год., щоб м'ясо
замаринувалося. Розігріваємо гриль на середньому вогні і злегка змащуємо
решітку олією. Якщо спеціального гриля немає, готуйте у звичайній духовці на
решітці. Не забудьте підставити посуд, бо із м’яса капатиме сік. Смажте м'ясо 15 хв. з кожного боку. На гарнір до
відбивних зі свинини приготуйте рис басматі. Якщо басматі немає, відваріть звичайний,
додайте до води трохи оцту, тоді він стане білосніжним. Поставте на стіл
вершкове масло.
Тільки що ви переглянули : Рецепти
приготування відбивна зі свинини. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий