Для приготування салата із кабачків треба мати: 5 кг кабачків, 0,5 кг моркви, 300 г
зелені петрушки, 300 г часнику, 0,5 л олії, 1 склянку цукру, 3 столові ложки
солі, 300 г 9%-ного оцту. Для приготування салата із кабачків необхідно: Молоді кабачки нарізати скибочками, моркву
натерти на тертушці, додати олію, цукор, сіль, оцет. Усі складові (крім часнику
та петрушки) перемішати і скласти в каструлю, поставити на вогонь. Коли
закипить, варити 10 хв. Часник, петрушку дрібно посікти і додати до кабачків,
кип'ятити 5 хв. Розкласти в завчасно простерилізовані банки, одразу закатати
металевими кришками. Банки перевернути догори дном і накрити ковдрою. Півтори
доби не чіпати. Потім банки перевернути. Якщо якусь кришку зірве, то салат
треба простерилізувати 5 хв. і спожити найближчим часом. Решта банок з салатом
придатна для тривалого зберігання.Тільки що ви переглянули салат із кабачків рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий