пятница, 17 января 2014 г.

салат із кабачків

Для приготування  салата із кабачків треба мати: 5 кг кабачків, 0,5 кг моркви, 300 г зелені пет­рушки, 300 г часнику, 0,5 л олії, 1 склянку цукру, 3 столові ложки солі, 300 г 9%-ного оцту. Для приготування  салата із кабачків необхідноМолоді кабачки нарізати скибочками, моркву натерти на тертушці, додати олію, цукор, сіль, оцет. Усі складові (крім часнику та петрушки) перемішати і скласти в кас­трулю, поставити на вогонь. Коли закипить, варити 10 хв. Часник, петрушку дрібно посікти і додати до кабачків, кип'ятити 5 хв. Розкласти в завчасно простерилізовані банки, одразу закатати металевими кришками. Банки пе­ревернути догори дном і накрити ковдрою. Півтори доби не чіпати. Потім банки перевернути. Якщо якусь кришку зірве, то салат треба простерилізувати 5 хв. і спожити найближчим часом. Решта банок з салатом придатна для тривалого зберігання.Тільки що ви переглянули салат із кабачків рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий