Для приготування варення із кабачків треба мати: 4 кг молодих кабачків, 2 кг цукру,
2-3 лимони (один лимон можна замінити апельсином). Для приготування варення із кабачків необхідно:Кабачки гострим ножем очистити від шкірки та
серцевини. У зовсім молодих кабачків серцевину можна не виймати. Кабачки
засипати цукром і довести до кипіння, стежачи, щоб не підгоріло. Варити варення дві години на
слабенькому вогні. аби ледь кипіло. Лимони і апельсин пропустити через
м'ясорубку і додати до варення. Варити разом 30-40 хв., гаряче варення розлити
у стерильні банки і закатати.Тільки що ви переглянули варення із кабачків рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: домашние заготовки
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий