пятница, 17 января 2014 г.

Варення із кабачків

  Для приготування  варення із кабачків треба мати: 4 кг молодих кабачків, 2 кг цукру, 2-3 лимони (один лимон можна замінити апельсином).  Для приготування  варення із кабачків необхідно:Кабачки гострим ножем очистити від шкірки та серцеви­ни. У зовсім молодих кабачків серцевину можна не виймати. Кабачки засипати цукром і довести до кипіння, стежачи, щоб не підгоріло. Варити варення дві години на слабенькому вог­ні. аби ледь кипіло. Лимони і апельсин пропустити через м'ясорубку і додати до варення. Варити разом 30-40 хв., га­ряче варення розлити у стерильні банки і закатати.Тільки що ви переглянули варення із кабачків рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки


Комментариев нет:

Отправить комментарий