Страницы
-
Главная страница
-
технология приготовления продуктов
-
Вторые блюда
-
Первые блюда
-
Приготовление шашлыка
-
блюда с рыбы и морепродуктов
-
Блюда из птицы
-
блюда из мяса
-
салаты и закуски
-
домашние заготовки
-
вареники,чебуреки
-
Блюда из круп, и макаронных изделий
-
каши
-
холодець
-
котлеты
-
пицца, паста,роллы,рагу
-
страви із гарбуза
-
блюда из печенки
-
бутерброды
-
приготовления блюд для детей
-
блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Салат вітамінний
Для приготування салата
вітамінного треба мати: 30-50 г молодих листочків жалкої
кропиви: ЗО г очитку великого, ЗО г щавлю, 5 г лимонника китайського, 20 г
молодих листочків кульбаби, 2-3 молодих стебла зеленої цибулі, 1 столову ложку
олії, 2-3 столові ложки сметани, 1 круто зварене куряче яйце. Для приготування салата вітамінного необхідно: Зелень ретельно миємо, даємо обсохнути, а тим
часом кропиву заливаємо крутим окропом і залишаємо на 3-4 хв. Воду зливаємо,
даємо кропиві охолонути, а решту складових салату дрібно січемо, Додаємо
посічену кропиву, заправляємо олією та сметаною. До столу салат подаємо охолодженим.
Тільки що ви переглянули салат вітамінний рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий