Запечене яблуко з
начинкою
Для приготування запеченого яблука з начинкою необхідно: Яблука середнього розміру очистити від шкірочки,
видалити серцевинку і нафарширувати. Начинку готуємо так: ядра грецьких горіхів
пропускаємо через м’ясорубку, додаємо сметану та мед - за смаком (приблизно
одна ложечка сметани та меду на кожне яблуко). Яблука начиняємо та викладаємо в
посуд, наливаємо на 1 см води і ставимо у гарячу духовку й витримуємо до тих
пір, поки яблуко не стане м'яким.
Тільки що ви переглянули запечене яблуко рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий