воскресенье, 5 января 2014 г.

запечене яблуко рецепт

Запечене яблуко з начинкою

Для приготування запеченого яблука з начинкою необхідно:  Яблука середнього розміру очистити від шкірочки, видалити серцевинку і нафарширувати. Начинку готуємо так: ядра грецьких горіхів пропускаємо через м’ясорубку, додаємо сметану та мед - за смаком (приблизно одна ложечка сметани та меду на кожне яблуко). Яблука начиняємо та викладаємо в посуд, наливаємо на 1 см води і ставимо у гарячу духовку й витримуємо до тих пір, поки яблуко не стане м'яким.
Тільки що ви переглянули запечене яблуко рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий