(гарбузовий)
Для приготування супа із куркою необхідно:
Курку залити холодною водою, посолити, додати
перець горошком, лавровий лист і зварити бульйон. Гарбуз, моркву й картоплю
обчистити, нарізати кубиками й варити бульйон до готовності. Бекон або корейку
нарізати кубиками й обсмажити із цибулею, нарізаною півкільцями або кубиками.
Додати в суп, посолити, поперчити. Відварену курку вийняти із супу, обібрати
м’ясо й нарізати соломкою. Суп збити блендером на однорідне пюре, вилити у
вичищений гарбуз, зверху покласти шматочки курки й запікати в духовці 15-20
хвилин.Для приготування супа із куркою необхідно:
Половина курки,
гарбуз - 500 г, картопля - 4 шт., морква й цибуля - по 1 шт., корейка або
бекон - 100 г, рослинна олія - 2 ст.л., вершки - 50 г, сіль, перець горошком, перець мелений
чорний, лавровий лист.Тільки що ви переглянули суп із куркою рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: первые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий