воскресенье, 26 января 2014 г.

СУП ІЗ КУРКОЮ

(гарбузовий)

Для приготування супа із куркою  необхідно:
Курку залити холодною водою, посолити, додати перець горошком, лавровий лист і зварити бульйон. Гарбуз, мор­кву й картоплю обчистити, нарізати кубиками й варити бу­льйон до готовності. Бекон або корейку нарізати кубиками й обсмажити із цибулею, нарізаною півкільцями або куби­ками. Додати в суп, посолити, поперчити. Відварену курку вийняти із супу, обібрати м’ясо й нарізати соломкою. Суп збити блендером на однорідне пюре, вилити у вичищений гарбуз, зверху покласти шматочки курки й запікати в духо­вці 15-20 хвилин.Для приготування супа із куркою  необхідно:
Половина курки, гарбуз - 500 г, картопля - 4 шт., морк­ва й цибуля - по 1 шт., корейка або бекон - 100 г, рослин­на олія - 2 ст.л., вершки - 50 г, сіль, перець горошком, пе­рець мелений чорний, лавровий лист.Тільки що ви переглянули суп із куркою  рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  первые блюда

Комментариев нет:

Отправить комментарий