Для приготування котлет з капусти необхідно:Капусту розрізати на 4 частини й приварити в
підсоленій воді 8-10 хвилин. Відкинути на друшляк. Пропустити через м’ясорубку
й віджати, щоб видалити воду. На дрібну тертку натерти цибулю й часник. Кріп
дрібно посікти. До капусти додати цибулю, часник і зелень. Посолити, приправити
спеціями на смак. Додати борошно, манну крупу й ретельно перемішати.
Сформувати котлети, запанірувати їх у сухарях і обсмажити у рослинній олії до
хрусткої золотавої скоринки.Для приготування котлет з капусти необхідно:Капуста
- 1 кг, цибуля - 1 шт., манна крупа -0,5 склянки, борошно -0,5 склянки, часник - 2 зубчики, кріп, сіль,
спеції, рослинна олія, панірувальні сухарі.
Тільки що ви переглянули пісні котлети з капусти рецепт приготування : Рецепти приготування котлетів дивіться ще за наступними посиланнями: котлеты
Комментариев нет:
Отправить комментарий