воскресенье, 19 января 2014 г.

Гарбузова запіканка



  Для приготування гарбузовой запіканки необхідно:
Шматок гарбуза (приблизно 1 кг),  нарізати шматочками, зняти шкірку і зварити у підсоленій воді. Окремо зварити 300 г саморобної або купленої пісної локшини. Коли гарбуз бу­де готовий, воду треба злити, а гарбуз потовкти. Додати до нього варену локшину та 0,5 склянки цукрової пудри. Додати ложку борошна або кар­топляного крохмалю, перекласти у змащену олією форму, посипати корицею і ванільним цукром за смаком і запекти у гарячій духовці. Перед подаванням до столу запіканку бажано прикрасити цукатами.Тільки що ви переглянули гарбузова запіканка рецепти приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   страви із гарбуза  

Комментариев нет:

Отправить комментарий