Для приготування гарбузовой запіканки необхідно:
Шматок гарбуза (приблизно 1 кг), нарізати
шматочками, зняти шкірку і зварити у підсоленій воді. Окремо зварити 300 г
саморобної або купленої пісної локшини. Коли гарбуз буде готовий, воду
треба злити, а гарбуз потовкти. Додати до нього варену локшину та 0,5 склянки
цукрової пудри. Додати ложку борошна або картопляного крохмалю, перекласти у
змащену олією форму, посипати корицею і ванільним цукром за смаком і запекти у
гарячій духовці. Перед подаванням до столу запіканку бажано прикрасити
цукатами.Тільки що ви переглянули гарбузова запіканка рецепти приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Комментариев нет:
Отправить комментарий