понедельник, 13 января 2014 г.

фаршировані бублики

Для приготування фаршированих бубликів треба мати: 500 г бубликів, молоко, котлетний фарш, вершкове масло, твердий сир.Для приготування фаршированих бубликів необхідно:  Бублики замочити на 30-40 хв. у молоці. Потім нафарши­рувати котлетним фаршем. Викласти на змащене вершко­вим маслом деко. Потертий твердий сир змішати з майоне­зом. Цю суміш викласти зверху на бублики й випікати в ду­ховці до утворення золотистої шкоринки.Тільки що ви переглянули фаршировані бублики  рецепт  приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса

Комментариев нет:

Отправить комментарий