Рецепт тефтелей со сметаной із м'яса або риби
Щоб приготувати тефтелі со сметаной треба мати: 300-400 г філейного м'яса або риби, 1-2 цибулини, 2-3 яйця, 2-3 скибочки білого хліба. Сіль і перець - за смаком.Для приготування тефтелей со сметаной необхідно: Усі складові (крім яєць) двічі пропустити через м’ясорубку, додати яйця, вимішати і вологими руками сформувати тефтелі, обсмажити їх на олії до золотистого кольору, перекласти у товстостінний казанок, залити густою сметаною і тушкувати до готовності.Тільки що ви переглянули рецепт тефтелей со сметаной із м'яса або риби.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Щоб приготувати тефтелі со сметаной треба мати: 300-400 г філейного м'яса або риби, 1-2 цибулини, 2-3 яйця, 2-3 скибочки білого хліба. Сіль і перець - за смаком.Для приготування тефтелей со сметаной необхідно: Усі складові (крім яєць) двічі пропустити через м’ясорубку, додати яйця, вимішати і вологими руками сформувати тефтелі, обсмажити їх на олії до золотистого кольору, перекласти у товстостінний казанок, залити густою сметаною і тушкувати до готовності.Тільки що ви переглянули рецепт тефтелей со сметаной із м'яса або риби.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блюда из мяса
Комментариев нет:
Отправить комментарий