суббота, 4 января 2014 г.

Смажені гриби

Смажені шампіньйони 
Для приготування смаженіх грибів необхідно:  1,5 кг шампіньйонів миємо, ріжемо на поздовжні шматочки, що зберігають форму гриба. Гриби, не всі одразу, а частинами, викладаємо на сковорідку без жиру і, помішуючи, чекаємо, коли випарується вода. Тільки після того додаємо олію, дрібно посічену цибулю, а потім - смета­ну і тушкуємо до готовності. Смажені гриби можуть бути само­стійною стравою або слугувати начинкою до інших страв.Тільки що ви переглянули смажені гриби рецепт приготування.Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий