четверг, 23 января 2014 г.

паштет куриний


Паштет куриний  З ЯЙЦЯМИ.  Для приготування паштета куриного необхідно:
500 г філе курки 4 зварених круто яйця
3 г столової гірчиці 200 г вершкового масла 50 г ядер волоських горіхів
Картопляне пюре , помідор і зелень петрушки для прикраси Мелена білий перець і сіль за смаком
  Для приготування паштета куриного необхідно:
Філе курки відварити і подрібнити за допомогою блендера разом з яєчними желтками , гірчицею , вершковим маслом і волоськими горіхами.
Отриману масу посолити , поперчити , перемішати і витримати в холодильнику 40-50 хвилин. Паштетом нафарширувати половинки білків , злегка втиснути в картофельние пюре і прикрасити кружками помідорів і жовтка і зеленню петрушки.
Паштет куриний з корінням.  Для приготування паштета куриного необхідно:
500г філе курки

4 жовтки зварених круто яєць, 100 г вершкового масла, 100 г ріпчастої цибулі, 100 г моркви, 100 г кореня петрушки, 50 г ядер фісташок ,1,2 кг батона. Маслини , помідори і крес -салат для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений білий перець і сіль за смаком.  Для приготування паштета куриного необхідно:Філе курки отварить , нарізати і соединить з жовтками , вершковим маслом , тушкованими морквою і коренем петрушки , посіченою цибулею і фісташками.Отриману масу подрібнити за допомогою блендера , всипати мускатний горіх , посолити , поперчити , тщательно перемішати і охолодити.
Тільки що ви переглянули паштет куриний рецепт приготування  : Рецепти приготування   дивіться ще за наступними посиланнями:  Блюда из птицы

Комментариев нет:

Отправить комментарий