Паштет куриний З ЯЙЦЯМИ. Для приготування паштета куриного необхідно:
500
г філе курки 4 зварених круто яйця
3 г
столової гірчиці 200 г вершкового масла 50 г ядер волоських горіхів
Картопляне
пюре , помідор і зелень петрушки для прикраси Мелена білий перець і сіль за
смаком
Для приготування паштета куриного необхідно:
Філе курки відварити і подрібнити за
допомогою блендера разом з яєчними желтками , гірчицею , вершковим маслом і
волоськими горіхами.
Отриману масу посолити , поперчити ,
перемішати і витримати в холодильнику 40-50 хвилин. Паштетом нафарширувати
половинки білків , злегка втиснути в картофельние пюре і прикрасити кружками
помідорів і жовтка і зеленню петрушки.
Паштет куриний з корінням. Для приготування паштета куриного необхідно:
500г філе курки
4 жовтки зварених круто яєць,
100 г вершкового масла, 100 г ріпчастої цибулі,
100 г моркви, 100 г кореня петрушки,
50 г ядер фісташок ,1,2 кг батона.
Маслини , помідори і крес -салат для прикраси. Мелений мускатний горіх , мелений
білий перець і сіль за смаком. Для приготування паштета куриного необхідно:Філе курки отварить ,
нарізати і соединить з жовтками , вершковим маслом , тушкованими морквою і
коренем петрушки , посіченою цибулею і фісташками.Отриману масу подрібнити за
допомогою блендера , всипати мускатний горіх , посолити , поперчити , тщательно
перемішати і охолодити.
Тільки що ви переглянули паштет куриний рецепт приготування : Рецепти приготування дивіться ще за наступними
посиланнями: Блюда из
птицы
Комментариев нет:
Отправить комментарий