Для приготування цукатів із гарбуза необхідно: З товстої гарбузової шкірки зрізають верхню
жорстку частину. Шкірку, що залишилася, нарізують на шматочки ножем або
формочками для печива, заливають водою і кіп’ятять 10-15 хв. Потім охолоджують у
холодній воді і викидають на сито. Коли вода стече, треба покласти шматочки
гарбуза у киплячий сироп (на 1 кг шкірок -1,2
кг цукру, 2 склянки води). Варити у 4-5 прийомів, витримую проміжок між ними
10-12 годин. Наприкінці приготування цукатів із гарбуза можна додати трохи цитринової кислоти. Шкірки
відкинути на друшляк, дати сиропу стекти, розкласти на тарілки або блюда, щоб
просохли.Цукати можна зберігати у сиропі, тоді відкидати
друшляк потрібно перед їдою. А можна розкласти їх у банки або коробки, а перед
споживанням підсушити. Цукати доцільно використовувати для пирогів, тортів, смачні
вони і з чаєм замість цукерок, до того значно корисніші.Тільки що ви переглянули цукати із гарбуза рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий