Для приготування тістечок з гарбуза необхідно: Очищений і порізаний на дрібні шматочки гарбуз
стушкувати у невеликій кількості води до розм’якшення. Протерти через сито,
додати цукор, сирий жовток, потовчені горіхи, сухарі і корицю. Масу добре
вимішати додати збитий у піну білок, викласти у формочку, змащену маслом, і
запекти в духовці. Подаючи до столу тістечка з гарбуза, посипати цукровою пудрою.Цукру потрібно брати стільки, скільки кому
подобається. Якщо гарбуз солодкий, можна й взагалі без нього.Тільки що ви переглянули тістечка з гарбуза рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий