четверг, 16 января 2014 г.

Тістечка з гарбуза

 Для приготування  тістечок з гарбуза необхідно:  Очищений і порізаний на дрібні шматочки гарбуз стушкувати у невеликій кількості води до розм’якшення. Протерти через сито, додати цукор, сирий жовток, по­товчені горіхи, сухарі і корицю. Масу добре вимішати додати збитий у піну білок, викласти у формочку, змаще­ну маслом, і запекти в духовці. Подаючи до столу тістечка з гарбуза, посипати цукровою пудрою.Цукру потрібно брати стільки, скільки кому подобається. Якщо гарбуз солодкий, можна й взагалі без нього.Тільки що ви переглянули тістечка з гарбуза рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   страви із гарбуза  

Комментариев нет:

Отправить комментарий