воскресенье, 5 января 2014 г.

медівник торт

Щоб приготувати торт медівник треба  мати: 250 г меду, 500 г борошна, 200 г цукру, 4 яйця, 1 склянку молока, 200 г дріжджів, 100 г вершкового масла, чайну ложечку меленої кориці, 100 г подрібнених ядер горіхів, цукати або густе варення.  Для приготування торта медівник необхідно:  
Ретельно розтираємо масло з цукром і яйцями. Відставляємо і тим часом змішуємо мед з корицею, розводимо у молоці дріжджі і вимішуємо, додаючи потроху просіяне борошно з дрібкою соди. Все розтираємо до однорідної маси (консистенція сметани). Коли на поверхні тіста з'являться пухирці, треба додати грубо посічені горіхи, цукати чи варення і вилити тісто у змащену жиром і притрушену борошном форму. Випікати медівник треба протягом однієї години у духовці за температури 150°С, а коли тісто підійде, то температуру треба підвищити до 200°С.
Смачного всім!
Тільки що ви переглянули медівник торт рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий