Щоб приготувати Суп овочевий
Треба мати: 0,5 кг будь-якого м'яса, бажано з кісткою, 300 г квасолі, молоду капусту;
картоплю, цибулю, макарони-зірочки, бульйонний кубик, свіжі помідори, якщо є.Щоб приготувати cуп овочевий необхідно:М'ясо
заливаємо водою і варимо півтори години. Додаємо січені капусту, цибулю,
порізану шматочками картоплю, макарони і варимо на слабкому вогні ще 20 хв.,
додаємо киплячу воду, нарізані шматочками без шкірочки помідори, бульйонний
кубик. Коли прокипить, дати настоятись. Перед подачею до столу у кожну тарілку
додати ложечку тертого твердого сиру.
Щоб приготувати Суп харчо
Треба мати: 500 г баранини, 1 морквину, 2 цибулини, 100 г свіжих помідорів або 2
столові ложки томатної пасти, 2-3 зубки часнику. 0,5 склянки рису.Щоб приготувати cуп харчо необхідно:
М'ясо
нарізати маленькими шматочками і покласти у нагрітий посуд.Злегка
обсмажити з цибулею, морквою і томатним соусом. Потім засипати промитий рис,
додати води стільки, щоб тільки покрила вміст каструлі. За помірної температури
тушкуємо 15-20 хв. Потім суп доливаємо киплячою водою, додаємо лавровий
листочок, перець, сіль, подрібнений часник.Настоюємо
суп протягом 5-10 хв. Перед подачею до столу до кожної порції додаємо
подрібнену зелень.
Щоб приготувати Суп із бринзи з галушками
Треба мати: 100 г грудинки, 250 г розім'ятої бринзи, червоний перець. Для галушок: 150
г борошна, 1 яйце.Щоб приготувати cуп із бринзи з галушками необхідно:
Грудинку
відварити у невеликій кількості води, в каструлю додати розім'яту бринзу. За
потреби можна долити окріп. Із борошна і яйця замісити тісто, сформувати
галушки та вкинути їх у суп. Посипати червоним перцем. Суп з галушками варити
10 хв.
Щоб приготувати Бульйон „панський”
Треба мати: яловичину, курятину, лавровий лист, духмяний та чорний перець, моркву,
петрушку, селеру, цибулю, савойську капусту, зелень.Щоб приготувати бульйон панський необхідно:
У сітку
покласти шматочок яловичини, курячі шийки і крильця. Сітку з м'ясом покласти в
каструлю, залити холодною водою, посолити (1 чайна ложечка). Додати лавровий
листочок, духмяний та чорний перець - за смаком. Варити півтори години. Додати
окріп, подрібнені моркву, петрушку, селеру, цибулю, шматочки савойської
капусти, подрібнену зелень.Тільки що ви переглянули супи на всі смаки рецепти приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:
первые блюда
Комментариев нет:
Отправить комментарий