Для приготування супа з гарбуза необхідно: Солодкий, нарізаний шматочками
м'якуш гарбуза тушкують у невеликій кількості води, перетирають через сито,
розводять киплячим молоком до бажаної густоти і заправляють злегка підсмаженим
на вершковому маслі борошном {при бажанні суп можна заправити відвареним рисом
або манною крупою). Додають сіль, цукор, корицю, ванілін і доводять до кипіння.
Подають з білими сухариками.Тільки що ви переглянули суп з гарбуза рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: страви із гарбуза
Страницы
- Главная страница
- технология приготовления продуктов
- Вторые блюда
- Первые блюда
- Приготовление шашлыка
- блюда с рыбы и морепродуктов
- Блюда из птицы
- блюда из мяса
- салаты и закуски
- домашние заготовки
- вареники,чебуреки
- Блюда из круп, и макаронных изделий
- каши
- холодець
- котлеты
- пицца, паста,роллы,рагу
- страви із гарбуза
- блюда из печенки
- бутерброды
- приготовления блюд для детей
- блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий