вторник, 14 января 2014 г.

салат с баклажанами и перцем

Для приготування салата с баклажанами и перцем 
Треба мати: 4 середнього розміру баклажани, 2 солод­ких червоних перці, 2 головки ріпчастої цибулі, З зубки час­нику, 1 столову ложку цукру, третину чайної ложечки меле­ного насіння коріандру, 3 столові ложки оливкової або со­няшникової олії, дрібку чорного меленого перцю, 1 чайну ложечку 9%-ного оцту, сіль - за смаком.Для приготування салата с баклажанами и перцем необхідно:  Баклажани миємо, чистимо, нарізуємо шматочками і варимо 10 хв., відкидаємо на сито і даємо стекти воді. Со­лодкий перець чистимо, миємо і нарізуємо соломкою. Ци­булю нарізуємо гострим ножем якомога тоншими кільця­ми, часник пропускаємо через часникодавку. Овочі з’єдну­ємо, заправляємо олією, оцтом, цукром, коріандром, сіл­лю та перцем. Перемішуємо. Перед подачею салата с баклажанами и перцем  до столу прикрашаємо листочками петрушки.Тільки що ви переглянули салат с баклажанами и перцем рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:   салаты и закуски

Комментариев нет:

Отправить комментарий