Для приготування салата с баклажанами и перцем
Треба мати: 4
середнього розміру баклажани, 2 солодких червоних перці, 2 головки ріпчастої
цибулі, З зубки часнику, 1 столову ложку цукру, третину чайної ложечки меленого
насіння коріандру, 3 столові ложки оливкової або соняшникової олії, дрібку чорного меленого перцю, 1 чайну
ложечку 9%-ного оцту, сіль - за смаком.Для приготування салата с баклажанами и перцем необхідно: Баклажани миємо, чистимо, нарізуємо шматочками і
варимо 10 хв., відкидаємо на сито і даємо стекти воді. Солодкий перець
чистимо, миємо і нарізуємо соломкою. Цибулю нарізуємо гострим ножем якомога
тоншими кільцями, часник пропускаємо через часникодавку. Овочі з’єднуємо,
заправляємо олією, оцтом, цукром, коріандром, сіллю та перцем. Перемішуємо.
Перед подачею салата с баклажанами и перцем до столу прикрашаємо листочками петрушки.Тільки що ви переглянули салат с баклажанами и перцем рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: салаты и закуски
Комментариев нет:
Отправить комментарий