(Вафлі Риб'ячі хвостики)
Треба мати:
вафельні трубочки або конуси (купити готові).
Для фаршу: одну
баночку будь-яких рибних консервів у маслі, одну склянку відвареного і
промитого рису, дві цибулини середнього розміру, подрібнені й підсмажені на
олії разом з натертою морквиною, одне яйце, борошно, молоко, сіль. Для приготування вафельних трубочок необхідно: Вафельні конуси (або трубочки) начиняємо фаршем:
консерви розім’яти виделкою, додати підготовлені рис, цибулю з морквою. Солимо
та перчимо за смаком. Усе ретельно вимішуємо.
Готуємо кляр: яйце збити з сіллю, додати трохи
борошна, перемішати, розбавити молоком, щоб тісто було як густа сметана вафельні трубочки з фаршем стискуємо в долонях, надаємо їм форми риб’ячих хвостиків. Після цього
занурюємо їх у кляр та смажимо на олії до золотистого кольору.Тільки що ви переглянули вафельні трубочки рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка,
десерты,пиріжки,пироги
Комментариев нет:
Отправить комментарий