понедельник, 6 января 2014 г.

Вафельні трубочки

(Вафлі Риб'ячі хвостики)
Треба мати: вафельні трубочки або конуси (купити го­тові).
Для фаршу: одну баночку будь-яких рибних консервів у маслі, одну склянку відвареного і промитого рису, дві цибу­лини середнього розміру, подрібнені й підсмажені на олії разом з натертою морквиною, одне яйце, борошно, моло­ко, сіль.  Для приготування вафельних трубочок необхідно:  Вафельні конуси (або трубочки) начиняємо фаршем: кон­серви розім’яти виделкою, додати підготовлені рис, цибулю з морквою. Солимо та перчимо за смаком. Усе ретельно ви­мішуємо.
Готуємо кляр: яйце збити з сіллю, додати трохи борошна, перемішати, розбавити молоком, щоб тісто було як густа сметана  вафельні трубочки з фаршем стискуємо в долонях, надаємо їм форми риб’ячих хвостиків. Після цього занурюємо їх у кляр та смажимо на олії до золотистого кольору.Тільки що ви переглянули вафельні трубочки рецепт приготування: Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями: Блинчики,торты,рулеты,запіканка, десерты,пиріжки,пироги

Комментариев нет:

Отправить комментарий