четверг, 26 декабря 2013 г.

липовый сироп

Сироп „Липовий мед ”
Треба зібрати 300 г липового цвіту і залити 2 л води. Про­кип’ятити на помірному вогні 40 хв. Дати трохи охолонути і процідити крізь марлю. До липового відвару додати 2,5 кг цук­ру, 1 чайну ложечку лимонної кислоти. Кип’ятити на помірному вогні 2 - 2,5 год. Розлити у заздалегідь підготовлені стерильні банки і закатати кришками. Сироп можна використовувати як приправу до кондитерських виробів, запіканок та пити з чаєм тощо.Тільки що ви переглянули липовий сироп рецепт приготування. Рецепти приготування дивіться ще за наступними посиланнями:  домашние заготовки

Комментариев нет:

Отправить комментарий